Wednesday, 20 April 2011

Still Same..(-_-)"

As salam...
Da masuk suku ke 2 hr ni...
Still msh xde mood nk trskn project ni...
Kesedihan menjadi2...
Jap2 nak nangis pun ada....

Alarm 


Nak wat mcm mne ni...
Bknyer xprnh kne mrh ngan SV mcm ni...
Tp hari ni hormon sensitif terlebih plak...
Huhuhu...

Tapi xsangka....
Beberapa ayat dari Senior Engineer wat gadis rse lega skit...
Terima kasih Senior Engineer (abg Rozi)...
P rse kecewa dan sedih 2 tetap ade...
Terasa mcm ade satu ketulan yang terkurung dalam diri ni...

Semoga esk lebih baik dari hari nie...

Wassalam (-_-)

SOO Sad & Disappointed (~.~)"

As salam...
Pagi2 lagi gadis da 'down' hr ni...
Sgt sedih dan tidak ada mood...
Nak wat pe2 pun sgt malas...
Hari ni pagi2 lg gadis da wat presentation tuk project assgment...

Lepas explain2...SV x satisfied ngan pe yang gadis da wat...
SV ckp xkan lps 4 bulan msh xnmpk pe2....
Rasa sgt tertekan....
Terasa sangat tidak pandai...
Sangat rendah diri....
Apa la yang gadis belajar selama ni...
Soalan 2 duk berlegar2 kat dalam kepala ni dari pagi tadi...
Lekeh sangat ke...
Macam mana nak follow diorng punyer rentak ni...
Macam mana la gadis nak jadi engineer klu mcm ni....
Suruh wat project kecik2 mcm 2 pun...xdpt selesaikan...



Ya Allah,
Gadis tahu ni cumalah satu dugaan yang kecil dariMu....
Mengapa gadis terlalu mudah untuk berputus asa...
Coretan ini bukanlah keluhan ku...
Gadis hanya mengadu....
Gadis merayu ya Allah...
Tolong kuatkan semangat, jiwa dan hati gadis untuk menempuhi semua ini...
Ini hanya sebahagian dari dugaanMu di dunia ini...
Tolong jangan buatkan gadis terlalu risau dengan dugaan dunia ini....
Sehingga terlupa pada perkara yang lebih merisaukan lagi....
Iaitu perkara2 dan balasan2 yang akan ditempuh di alam yang kekal abadi....
Bantu la gadis ya Allah...
Lancarkan segala urusan gadis di dunia ini....
Begitu juga diakhirat.....

Wassalam (-_-)